Ο δήμαρχος του Τορόντο ξαναχτύπησε: Απολαμβάνω τον στοματικό έρωτα σπίτι μου

Ο δήμαρχος του Τορόντο ξαναχτύπησε: Απολαμβάνω τον στοματικό έρωτα σπίτι μου

«Καλύπτομαι από τη γυναίκα μου» είπε για να πείσει ότι δεν έκανε στοματικό έρωτα σε δημοτική υπάλληλο

 Ο δήμαρχος του Τορόντο ξαναχτύπησε: Απολαμβάνω τον στοματικό έρωτα σπίτι μου
Παραδέχτηκε ότι κάπνισε κρακ, ότι οδηγούσε ενώ ήταν τύφλα στο μεθύσι, κι ότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι πολλές φορές ασυγχώρητη, τώρα όμως διαψεύδει ότι είχε ερωτικές περιπτύξεις με μία πρώην δημοτική σύμβουλο. Ο εκκεντρικός δήμαρχος του Τορόντο, που παραμένει μετά από όλα αυτά στο αξίωμά του, αρνήθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε απολογούμενος στο δημοτικό συμβούλιο , ότι έκανε στοματικό έρωτα σε μία δημοτική υπάλληλο.

Τόνισε επίσης ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη μηνύοντας πρώην υπαλλήλους του που του προσάπτουν αυτές τις κατηγορίες.

Ο 44χρονος δήμαρχος του Τορόντο, πατέρας δύο παιδιών, που κατηγορείται μεταξύ άλλων και για ρατσιστική συμπεριφορά ,είχε δηλώσει χτες σε τηλεοπτική εκπομπή αφήνοντας άφωνο το κοινό ότι απολαμβάνει τον στοματικό έρωτα με την σύζυγό του Ρενάτα κι ότι δεν έχει ανάγκλη να το κάνει σε άλλη γυναίκα. "Είμαι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άνθρωπος και ευχαριστιέμαι τον στοματικό έρωτα στο σπίτι μου".

Κλείσιμο
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τα λόγια του, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από το δημοτικό συμβούλιο για την αγενή συμπεριφορά του.

Αρχικά, χωρίς καμία ενοχή, παραδέχτηκε τα δύο ατοπήματά του, ότι δηλαδή κάπνισε κρακ κι ότι του αρέσει να πίνει αλκοόλ, αρνήθηκε όμως τις κατηγορίες ότι έκανε στοματικό σεξ σε μία χαριτωμένη κυρία από το δημοτικό σύμβουλο του Τορόντο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπου Φορντ αναγνώριζε τα λάθη του, βρισκόταν στο πλευρό του η σύζυγος του, Ρενάτα, με κατεβασμένο το κεφάλι.

Παρά τις επίμονες πιέσεις των μελών του δημοτικού συμβουλίου, που έχουν εκφράσει ουκ ολίγες φορές την έντονη δυσφορία τους για την άκομψη συμπεριφορά του δημάρχου, ο Φορντ δεν αφήνει την... καρέκλα. Τόνισε, ωστόσο, ότι οι καταχρήσεις του είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα κι ότι δεν επηρεάζουν την άσκηση των καθηκόντων του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ήδη ψηφίσει υπέρ της αποπομπής του δημάρχου. Η απόφαση όμως, δεν είναι δεσμευτική αν δεν υπάρξει τελεσίδικη καταδίκη.

Ο ίδιος πάντως αρκέστηκε να παραδεχτεί ότι πράγματι έχει προμηθευτεί ναρκωτικά τα τελευταία δύο χρόνια, τόνισε όμως ότι δεν είναι τοξικομανής και ότι δεν χρειάζεται να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Έξω από το δημαρχείο του Τορόντο, τις τελευταίες ημέρες παραμένουν συγκεντρωμένοι δεκάδες πολίτες που ζητούν την αποχώρηση Φορντ. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το 76% των πολιτών του Τορόντο τάσσεται υπέρ της παραίτησης του προκλητικού δημάρχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης