Ισραήλ: Μια τελευταία ευκαιρία για συμφωνία με τη Χαμάς πριν την επιχείρηση στη Ράφα, σύμφωνα με αξιωματούχους
Ισραηλινοί αξιωματούχοι συνομίλησαν με τους Αιγύπτιους ομολόγους τους
Ισραηλινοί αξιωματούχοι είπαν στους Αιγύπτιους ομολόγους τους σήμερα ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να δώσει «μια τελευταία ευκαιρία» στις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας με τη Χαμάς για την απελευθέρωση των ομήρων, προτού να προχωρήσει στη χερσαία επιχείρησή του στη Ράφα, μετέδωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος Axios, επικαλούμενος δύο Ισραηλινούς αξιωματούχους.
«Το Ισραήλ είπε στην Αίγυπτο ότι σοβαρολογεί όσον αφορά τις προετοιμασίες για την επιχείρηση στη Ράφα και δεν θα επιτρέψει στη Χαμάς να κωλυσιεργεί» φέρεται να είπε η μία από αυτές τις πηγές.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους