Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε μπιλιάρδαδικο στη Βραζιλία που έχει καταγράψει τη στιγμή που δύο άνδρες πυροβόλησαν και σκότωσαν επτά άτομα, ανάμεσά τους και ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, επειδή νωρίτερα τους είχαν κοροϊδέψει γιατί έχασαν!
Οι δύο δράστες, όπως αναφέρει η New York Post, είχαν χάσει δύο παιχνίδια μπιλιάρδου και εξοργίστηκαν όταν οι παριστάμενοι τους κορόιδεψαν για την ατυχία τους.
Στο βίντεο φαίνεται ο ένας από τους δύο δράστες να βάζει σε σειρά τα επτά θύματα ενώ ο άλλος μπαίνει κρατώντας μια καραμπίνα με την οποία αρχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως. Στο φονικό αμόκ συμμετέχει αμέσως και ο δεύτερος με ένα περίστροφο.
Δείτε το βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Φεύγοντας οι δύο δράστες πήραν και χρήματα από τα τραπέζια καθώς και την τσάντα μιας γυναίκας.
Έξι άνθρωποι ηλικίας από 12 έως 46 ετών πέθαναν επί τόπου ενώ άλλος ένας 47χρονος άφησε τη ζωή του λίγη ώρα αργότερα.
Όσο για τους δύο δράστες, τον 30χρονο Έντγκαρ Ρικάρντο Ντε Ολιβέιρα και τον 27χρονο Εζεκίας Σόουζα Ριμπέιρο, παραμένουν ασύλληπτοι και αναζητούνται.
Κλείσιμο
Οι δράστες της φονικής επίθεσης στο μπιλιαρδάδικο στη Βραζιλία
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.