Νέα στοιχεία, συστατικά και χημικές ενώσεις των τροφίμων που βοηθούν στο αδυνάτισμα, στην καύση του λίπους και στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας ανακαλύπτονται συνεχώς από τους επιστήμονες.
Ο ιβίσκος, λοιπόν, αποτελεί την τελευταία ανακάλυψη στο θέμα του αδυνατίσματος, όπως επιβεβαιώνει το Medical School of Harvard και ο επικεφαλής καθηγητής της έρευνας Peter Coen: «Tα χημικά στοιχεία που περιέχονται στον ιβίσκο έχουν την ιδιότητα να διαλύουν τους υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση τσάι ιβίσκου διασπά τους υδατάνθρακες των τροφών και αποτρέπει τη συσσώρευση λίπους από τον οργανισμό».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.