Ολλανδικός Τύπος: Η Ελλάδα ο φθηνότερος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης
Η βελγική εφημερίδα De Standaard δημοσιεύει σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Από όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι η φτηνότερη», βασισμένη σε στοιχεία της ολλανδικής Στατιστικής Υπηρεσίας
Η πλέον φθηνή χώρα -μεταξύ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών της Ευρώπης- είναι η Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία της ολλανδικής Στατιστικής Υπηρεσίας (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Η βελγική εφημερίδα De Standaard σε σχετικό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Από όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι η φτηνότερη», υπογραμμίζει πως εάν κάποιος αναζητά μία ηλιόλουστη χώρα για τις διακοπές του, «η Ελλάδα αποτελεί μία καλή ιδέα», όχι μόνο επειδή ο καιρός εκεί είναι υπέροχος, αλλά και επειδή η διαμονή και η διατροφή στοιχίζουν λιγότερο απ' ότι στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας, η Γαλλία είναι η ακριβότερη χώρα και η Ελλάδα η φτηνότερη.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.