ModiFace Live: Aυτό είναι το απόλυτο application για τις γυναίκες

ModiFace Live: Aυτό είναι το απόλυτο application για τις γυναίκες

Η εφαρμογή επιτρέπει στην κάθε κυρία να στέκεται εμπρός από το κινητό της και να αλλάζει σε real time από το μακιγιάζ έως τα χρώματα των ματιών της 

ModiFace Live: Aυτό είναι το απόλυτο application για τις γυναίκες
Ξεχάστε τις ατέλειωτες ώρες στον καθρέφτη, τις βόλτες στα καταστήματα καλλυντικών, τις διαρκείς αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να φορέσετε το ένα ή το άλλο κραγιόν. Ένα νέο app έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον ευατό σας και να σας διευκολύνει να αποφασίσετε ποιά από όλες τις αποχρώσεις στο μακιγιάζ ταιριάζει για την περίσταση για την οποία ετοιμάζεστε.

Ονομάζεται ModiFace Live και όπως λέει και το όνομά του, είναι μία εξαιρετικά έξυπνη ιδέα για να μπορεί μία γυναίκα να ελέγχει το μακιγιάζ της και να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο τι είναι αυτό που πάει στην διάθεση της στιγμής.

Η λειτουργία του βασίζεται στην λήψη εικόνας video από την εμπρός κάμερα του τηλεφώνου, και χάρη στο εξελιγμένο λειτουργικό μπορεί να προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο επάνω στο πρόσωπο όποιες αλλαγές και πειραματισμούς θέλει να κάνει η κυρία που το χρησιμοποιεί. 
Κλείσιμο

Πέρα από την αναζήτηση πάνω στο ήδη υπαρχον υλικό, το app σας επιτρέπει να δείτε πως θα ήσασταν ως μια πριγκίπησα των ονείρων σας. Έτσι μπορεί να επέμβει σε πολλά στοιχεία του προσώπου, να αλλάξει τα χρώματα των ματιών, να μεταβάλλει το σχήμα το προσώπου, να κάνει λεύκανση στα δόντια, και πάει λέγοντας.

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι κάποια από τα εφέ έχουν κρυφές εκπλήξεις όταν οι χρήστες αντιδρούν σε αυτά, όπως για παράδειγμα η αλλαγή του κραγιόν όταν το πρόσωπο δίνει ένα φιλί, ή να σας αλλάξει το χρώμα των ματιών όταν σηκώνετε ψηλά τα βλέφαρα.

Προφανώς το app που είναι διαθέσιμο από το Apple Store δεν είναι κλειστό, αλλά επιτρέπει σε όσες το χρησιμοποιούν να επικοινωνούν με τις φίλες τους μέσω κοινωνικών ή άλλων δικτύων έτσι ώστε να έχουν τις απόψεις τους πάνω στο επίμαχο θέμα της βραδιάς.

Κάτι που δεν ακούγεται καλό στα αυτιά των ανδρών, γιατί αν μέχρι τώρα υπήρχε η καθυστέρηση για το τι θα βάλει ή πως θα βαφτεί για το βράδυ, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν για όλα αυτά θα πρέπει να αποφασίσει μαζί με τις φίλες της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης