Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο

Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο

Το mobile phone award έρχεται να αναγνωρίσει τις διαρκώς αυξανόμενες δυνατότητες που παρέχουν οι κάμερες τελευταίας τεχνολογίας στα κινητά τηλέφωνα 

Ψηφίστε την καλύτερη φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο
Η ψηφοφορία για την απονομή του πρώτου mobile phone award, στον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας, ξεκίνησε. Στο www.worldphoto.org, το κοινό μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 20 φωτογραφίες, επιλεγμένες από επιτροπή ειδικών.

Το mobile phone award έρχεται να αναγνωρίσει τις διαρκώς αυξανόμενες δυνατότητες που παρέχουν οι κάμερες τελευταίας τεχνολογίας στα κινητά τηλέφωνα και δίνουν στους φωτογράφους όλων των δεξιοτήτων τη δημιουργική ελευθερία που εκείνοι χρειάζονται.

Οι φωτογράφοι είχαν έναν μήνα για να υποβάλουν τις καλύτερες λήψεις από το κινητό τους τηλέφωνο. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ο διαγωνισμός συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.293 συμμετοχών.

Κλείσιμο
Την προεπιλογή των 20 φωτογραφιών έκαναν οι: Anna Dickson, deputy director of photography, Wall Street Journal, Chris Hudson, group art editor, National Geographic Traveller, Anthony Lepinay, photographer and creative director, Alvin Soon, associate editor, HWM and HardwareZone.com και Evgeny Tchebotarev, CPO και co-founder, 500px.

Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα “likes” θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση απονομής των Sony World Photography Awards, στο Λονδίνο, την Τρίτη 23 Απριλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης