Παρέμβαση εισαγγελέα για τα πονταρίσματα στο Βέροια – Άρης... Όπως μετέδωσε ο Κυριάκος Θωμαϊδης στο Metrosport η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προχώρησε σε κατεπείγουσα παραγγελία για συλλογή στοιχείων της αναμέτρησης για τα πονταρίσματα τα οποία έχουν γίνει στο ματς αυτό.
Με αυτή θα αναζητηθούν τα ονόματα των παικτών του στοιχήματος που πόνταραν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν και θα αποφανθούν εάν προκύπτουν ποινικά κολάσιμες πράξεις.
Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση έγινε στις 31 Ιανουαρίου με τον Άρη να νικά 1-0 στο τέλος του αγώνα.
Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι με τον συγκεκριμένο αγώνα ασχολήθηκε προ μερικών εβδομάδων η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ωστόσο, έθεσε στο αρχείο την υπόθεση λόγω έλλειψης στοιχείων.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.