Ντροπή: Ακόμα σε ακατάλληλο χώρο προπονείται η «χρυσή» Άννα Κορακάκη

Ντροπή: Ακόμα σε ακατάλληλο χώρο προπονείται η «χρυσή» Άννα Κορακάκη

Ο χώρος είναι γεμάτος σκόνη και δεν έχει τον κατάλληλο φωτισμό, καταγγέλλει ο πατέρας της ενώ στις 25 Οκτωβρίου η χρυσή Ολυμπιονίκης ταξιδεύει στην Ινδία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής

Ντροπή: Ακόμα σε ακατάλληλο χώρο προπονείται η «χρυσή» Άννα Κορακάκη
Σε μια παλία αποθήκη που δεν διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές για να προπονείται προετοιμάζεται ακόμα η Άννα Κορακάκη παρά το σάλο που προκλήθηκε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για το... αχούρι στο οποίο είχε τότε προετοιμαστεί.

Αν και η δημοτική αρχή, η οποία κατεδάφισε την παράγκα στην οποία έκανε προετοιμασία πριν να πάει στην Κίνα και να επιστρέψει με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο, της υποσχέθηκε ένα κοντέινερ, η Άννα Κορακάκη, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος προπονείται σε μια παλιά καπναποθήκη που παραχώρησε η αντιπεριφέρεια.

Όπως δηλώνει ο πατέρας και προπονητής της, Τάσο, «προπονούμαστε σε έναν ανθυγιεινό χώρο μέσα στη σκόνη. Δεν έχουμε τον κατάλληλο φωτισμό, ο ήλιος μπαίνει από τα παράθυρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη στόχευση».

Κλείσιμο
Λόγω της κατάστασης αυτής η οικογένεια Κορακάκη αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου βράβευσης της Άννας από το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Δράμας. «Πιο πολύ με πειράζει η κοροϊδία. Δεν την αντέχω. Τι να τις κάνω τις βραβεύσεις όταν δεν μπορούν να κάνουν δύο-τρία απλά πράγματα» δηλώνει οργισμένος ο κ. Κορακάκης.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι η χρυσή Ολυμπιονίκης προετοιμάζεται μέσα σε αυτές τις συνθήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολίας που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου στο Νέο Δελχί.

Φωτογραφία: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης