Μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια του Diamond League είχε η αθλήτρια του στίβου από τη Νιγηρία, η Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε. Mετά το άλμα της τής έπεσε η περούκα.
Το περιστατικό συνέβη κατά την πρώτη προσπάθειά της στο Diamond League που διεξήχθη την Πέμπτη στο Όσλο. Η αθλήτρια από τη Νιγηρία, που είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, πήδηξε, προσγειώθηκε, της έπεσε η περούκα, αλλά περίμενε πρώτα να μετρήσουν το άλμα της πριν τη μαζέψει.
Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μαλλιά της, καθώς, είναι γνωστό ότι φορά συχνά εξτένσιον.
Για την ιστορία, κατετάγη στην έβδομη θέση του αγώνα.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.