Βίντεο: Η αγανάκτηση της Άννας Κορακάκη για την εικόνα του σκοπευτηρίου της

Βίντεο: Η αγανάκτηση της Άννας Κορακάκη για την εικόνα του σκοπευτηρίου της

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν μπόρεσε να προπονηθεί καθώς στο χώρο που χρησιμοποιούσε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν υπήρχε τίποτα! – Οι στόχοι της ήταν εξαφανισμένοι, δεν είχε φτιαχτεί η ξύλινη κατασκευή που είχε υποσχεθεί ο Δήμος Δράμας

Βίντεο: Η αγανάκτηση της Άννας Κορακάκη για την εικόνα του σκοπευτηρίου της
Πριν από 20 ημέρες περίπου έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους κι έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην επιστροφή της γνώρισε την αποθέωση, βγήκε δεκάδες φωτογραφίες, έλαβε ατελείωτες υποσχέσεις, ωστόσο σήμερα το πρωί η Άννα Κορακάκη προσγειώθηκε στην (σκληρή) ελληνική πραγματικότητα.

Η περίφημη παράγκα, στην οποία προετοιμάστηκε η Χρυσή Ολυμπιονίκη, είχε γκρεμιστεί από το Δήμο Δράμας προκειμένου «να φτιαχτεί ένα προπονητήριο αντάξιο της», ωστόσο σήμερα όταν βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων (θα διεξαχθεί στην Ιταλία στις αρχές Οκτωβρίου) αντίκρισε το απόλυτο… τίποτα!

Κλείσιμο
«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ... Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη», δήλωσε η απογοητευμένη Άννα και συμπλήρωσε: 

«Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία».

Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο πατέρας και προπονητής Τάσος Κορακάκης ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την εικόνα που αντίκρισε και τις υποσχέσεις που δεν έχουν υλοποιηθεί.
Πηγή:www.dramini.gr

Δείτε αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα του dramini.gr: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης