Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο για την αποστολή του Παναθηναϊκού
Περίπου 10 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή από τη Θεσσαλονίκη και ζήτησαν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας στην Τούμπα
Αρκετοί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εκτός από τη διαιτησία του Αρετόπουλου τα έχουν και με την ομάδα τους που δεν έβγαλε αντίδραση μέσα στο γήπεδο. Μάλιστα, περίπου δέκα άτομα βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (26/10) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου έφτασε η αποστολή των «πράσινων» από τη Θεσσαλονίκη.
Μόλις έκανε την εμφάνισή της η αποστολή, ακούστηκαν αποδοκιμασίες και ζητήθηκαν εξηγήσεις για την εμφάνιση στην Τούμπα. Από την πλευρά της ομάδας δεν υπήρξε αντίδραση, με τα μέλη της αποστολής να κατευθύνονται στο πούλμαν, με σκυμμένα κεφάλια.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους