Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο φιλάνθρωπος αθλητής του κόσμου!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο φιλάνθρωπος αθλητής του κόσμου!

Ο διάσημος Πορτογάλος αναδείχθηκε ως ο αθλητής με την μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση, νικώντας την πρώτη έκδοση του βραβείου «Athletes Gone Good» της ιστοσελίδας Dosomething.org

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο φιλάνθρωπος αθλητής του κόσμου!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με την μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση στον κόσμο. Εχουμε συνηθίσει να θεωρούμε τους ποδοσφαιριστές ως πραγματικές «μηχανές χρήματος», που ικανοποιούν κάθε είδους ιδιοτροπία τους, χωρίς να σκεφτούν την σπατάλη. Ομως υπάρχουν και περιπτώσεις αθλητών, που πολύ συχνά δεν ξεχνάνε να βοηθήσουν εκείνους που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Προκαλώντας έκπληξη, ίσως εξαιτίας της εικόνας που έχει δημιουργήσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ανήκει σε αυτή την τελευταία κατηγορία. 

Ο διάσημος Πορτογάλος αναδείχθηκε ως ο αθλητής με την μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση, νικώντας την πρώτη έκδοση του βραβείου «Athletes Gone Good» της ιστοσελίδας Dosomething.org. 

Κλείσιμο
Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση της ιδιαίτερης αυτής κατάταξης, έχοντας διαθέσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπικές δράσεις, πληρώνοντας ανάμεσα στα άλλα, μία πολύ δαπανηρή χειρουργική επέμβαση για ένα παιδί 10 μηνών ή την ιατρική φροντίδα για ένα κοριτσάκι 9 χρονών που είχε καρκίνο. 

Μεταξύ των ενεργειών του και μία δωρεά 150.000 ευρώ για ένα ερευνητικό κέντρο σε νοσοκομείο, όπου η μητέρα του νοσηλεύτηκε, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για όγκο.

Μία συμπεριφορά που έρχεται σε αντίθεση με πράξεις του, που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, όπως το πολυδάπανο δώρο γάμου στον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, στον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα αγόρασε ένα ελληνικό νησί. 

Επίσης την περασμένη εβδομάδα απέκτησε διαμέρισμα στον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ στο Μανχάταν αντί 16,7 εκτ ευρώ. Στην πραγματικότητα ο Πορτογάλος έχει τεράστια έσοδα, τέτοια που μπορούν να αντέξουν τις ιδιαίτερες επιθυμίες του, αλλά και επιπλέον του επιτρέπουν να κάνει γενναιόδωρες φιλανθρωπίες.

Στο τοπ-20 της ιστοσελίδας ακολουθούν Τζων Σένα, Σερένα Γουίλιαμς, Γιούνα Κιμ, Νειμάρ, Λεμπρόν Τζέημς Χέδερ Ο' Ρίλι, Μαρία Σαράποβα, Μουν Ντέιβις, Ρίτσαρντ Σίρμαν, Μέριλ Ντέιβις και Τσάρλι Γουάιτ, Νταν Κάρτερ, Ρόμαν Ρέινγκς, Ρόντα Ρούσι, Λίντσει Βον, Τομ Ντάλει, Μπέτανι Χάμιλτον, Σάινα Νίγουαλ, Παωλ Ράμπιλ και Σακίντ Αφριντί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης