Σάλος στη Βρετανία: Ολυμπιονίκης πυγμαχίας και η σύζυγός του δώρισαν ρολόι 35.000 ευρώ στον ενός έτους γιο τους

Σάλος στη Βρετανία: Ολυμπιονίκης πυγμαχίας και η σύζυγός του δώρισαν ρολόι 35.000 ευρώ στον ενός έτους γιο τους

Ο Βρετανός μποξέρ, Αμίρ Χαν, έγινε πρώτο θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντς για το πανάκριβο δώρο που έκανε στον μόλις ενός έτους γιό του

amir-khan
Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Αμίρ Χαν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Νησί για τα αθλητικά του κατορθώματα, με αποκορύφωμα το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όταν και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ταυτόχρονα βέβαια έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς είναι ιδρυτής του οργανισμού που φέρει το όνομα του «Amir Khan Foundation».


Από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα ωστόσο απέχει από την ενεργό δράση, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με την εντυπωσιακή σύζυγό του Faryal Makhdoom, Πακιστανο-αμερικανικής καταγωγής, μοντέλο και ιδιοκτήτρια εταιρείας καλλυντικών. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά!

Ο βενιαμίν της οικογένειας, Μοχάμεντ Ζαβιγιάρ, είναι βέβαια το πρόσωπο που έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα βρετανικά ταμπλοίντς. Ο λόγος; Το πανάκριβο ρολόι Rolex αξίας 35.000 ευρώ που του έκαναν δώρο οι γονείς του για τα πρώτα του γενέθλια. Μάλιστα, ο Αμίρ πόσταρε μια φωτογραφία του ρολογιού, γράφοντας «πήρα στο αγοράκι μου το πρώτο του δώρο γενεθλίων». Ακόμη, ο Βρετανός πρώην μποξέρ και η σύζυγός του ετοίμασαν για τα γενέθλια και μια τούρτα υπερπαραγωγή με θέμα το σαφάρι, έχοντας πάνω της ένα λιοντάρι, μια τίγρη και μια καμηλοπάρδαλη.

Κλείσιμο

Όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αντέδρασαν σχολιάζοντας πως το εν λόγω πολυτελές αντικείμενο είναι προκλητικό για την εποχή και δεν αρμόζει στην ηλικία του μικρού που θα αργήσει επίσης να το φορέσει. Ενώ άλλοι κατέκριναν  το lifestyle και τις πλαστικές επεμβάσεις της γυναίκας του.

amirr222



Ειδήσεις σήμερα


Οι Μπακς... διασύρθηκαν από τους Νάγκετς στην μεγαλύτερη φετινή ήττα τους!

Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Πολλές οι δυσκολίες, αλλά χρειάζεται την νίκη

Κύπελλο Ελλάδος: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης