Εκτός κυβέρνησης μένει η Όλγα Κεφαλογιάννη

Εκτός κυβέρνησης μένει η Όλγα Κεφαλογιάννη

Σύμφωνα με πληροφορίες της προτάθηκε το υπουργείο Τουρισμού και δεν δέχθηκε

kefalogianni_olga
Εκτός κυβέρνησης μένει σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Κεφαλογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυρία Κεφαλογιάννη προτάθηκε να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνη ζήτησε να αναλάβει το υπουργείο «πακέτο» με το Πολιτισμού. Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι να μένει εκτός του κυβερνητικού σχήματος που ανακοινώνεται σε λίγες ώρες.

Η κυρία Κεφαλογιάννη εξελέγη πρώτη στην Α' Αθήνας και είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως υπουργός στο υπουργείο Τουρισμού.

Λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα, η κυρία Κεφαλογιάννη με γραπτή της δήλωση ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την ψήφισαν, τονίζοντας, μάλιστα, ότι αναδεικνύεται πρώτη βουλευτής στην Α' Αθήνας για τρίτη συνεχόμενη φορά. Παράλληλα, αναφέρει: «Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Όλγας Κεφαλογιάννη, έχει ως εξής: 

Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες της Αθήνας που μου έκαναν την ύψιστη τιμή να με εκλέξουν, για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρώτη στην Α’ περιφέρεια Αθηνών.

Όλες και όλους, που στήριξαν και σε αυτές τις εκλογές την παράταξη μας.

Όλες και όλους τους πολίτες της Αθήνας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν, τους οποίους συνάντησα, άκουσα και με τους οποίους συζήτησα αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου.

Για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά. Αυτή, τον ορίζει και τον οδηγεί.

Μπροστά μας έχουμε μια ιστορική ευθύνη να φέρουμε την πολιτική αλλαγή στον τόπο. Μια καθαρή εντολή εθνικής ανασυγκρότησης, για να πάμε τη χώρα μπροστά.

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες.

Οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε, να δώσουμε μαζί και αυτή τη μάχη για μια καλύτερη Ελλάδα.

Εμείς, συνεχίζουμε σταθερά μαζί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης