Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Διαβάστε την επιστολή με την οποία παραιτείται από την Ένωση Κεντρώων - «Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση» επισημαίνει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης

fokas_aristeidis
Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων κοινοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο Αριστείδης Φωκάς, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φωκάς, ανεξάρτητος βουλευτής πλέον, προανήγγειλε αιφνιδιαστικά την Τρίτη την έξοδό του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη. Με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Βεργίνα», ο Αριστείδης Φωκάς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει τους αγώνες του για τη Μακεδονία σημειώνοντας ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός.

«Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση» επισημαίνει ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης στην επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Διαβάστε την επιστολή του Αριστείδη Φωκά με την οποία δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται από την Ένωση Κεντρώων:
jsdfj31

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη λίγο μετά την αποστολή της επιστολής ανεξαρτητοποίησης ο κ. Φωκάς είπε ότι δεν τον έχει πλησιάσει κάποιος από τη Νέα Δημοκρατία, όπως καταγγέλλει ο Βασίλης Λεβέντης, «γιατί αυτό θα ήταν αδύνατο αφού χθες αποφάσισα να συνεχίσω μόνος μου».

Ερωτηθείς για τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του, ο κ. Φωκάς είπε ότι «επί τρία χρόνια πρόσφερα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα».

Κλείσιμο
Κατά τον ίδιο, τέλος, δεν υπάρχει ζήτημα αποστασίας. «Να είμαστε σοβαροί; Ποια αποστασία; Έφυγαν 3 βουλευτές πριν από μένα που πήγαν σε τρια διαφορετικά κόμματα σε δύο χρόνια. Δεν είναι αυτό αποστασία» είπε στον ΣΚΑΪ.

Πλέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αποτελείται από πέντε βουλευτές, ενώ θωρείται πιθανό τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης να ακολουθήσει και ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης