Τόσκας για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Η αντίδραση της ΝΔ δείχνει πόσο ακροδεξιά πολιτική ακολουθεί

Τόσκας για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Η αντίδραση της ΝΔ δείχνει πόσο ακροδεξιά πολιτική ακολουθεί

«Οι υπερβολές και τα πυροτεχνήματα από πλευράς ΝΔ δείχνουν τακτικισμούς, που έχουν ως στόχο τη μείωση των επιτυχιών της Αστυνομίας», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Τόσκας για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Η αντίδραση της ΝΔ δείχνει πόσο ακροδεξιά πολιτική ακολουθεί
Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στην δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δείχνει πόσο ακροδεξιά πολιτική ακολουθεί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 

Ο υπουργός χαρακτήρισε το περιστατικό «τραγικό», εξαπολύοντας βέλη κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για τη στάση της. «Οι υπερβολές και τα πυροτεχνήματα από πλευράς ΝΔ δείχνουν τακτικισμούς, που έχουν ως στόχο τη μείωση των επιτυχιών της Αστυνομίας. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν, ότι την τελευταία διετία έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό εξιχνίασης υποθέσεων, ακόμα και στα Εξάρχεια», είπε, κατηγορώντας τη ΝΔ, ότι «εμφανίζει τη χώρα, ότι ανθεί το έγκλημα χωρίς τιμωρία, ότι είμαστε Κολομβία, ότι υπάρχουν καταστάσεις επικίνδυνες. Επιτυγχάνει τελικά, να μας δείξει, πόσο ακροδεξιά πολιτική ακολουθεί, όταν βλέπουμε τον κύριο Δένδια, να μιλάει για Κολομβία και για περίοδο βίας και αίματος. Όπου δεν συμφέρουν τα στοιχεία, τα αμφισβητούν».

Ο κ. Τόσκας απέφυγε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με την πορεία των ερευνών, για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, λέγοντας πάντως, πως οι Αρχές έχουν εξειδικευμένα στελέχη, που εξετάζουν κάθε παράγοντα και ένδειξη που υπάρχει. «Προχωρούν με καλό ρυθμό οι έρευνες και θα δούμε, τι θα προκύψει», είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του «24/7».

Κλείσιμο
Ακόμη, αναφέρθηκε στην διαρκή αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται στην περιοχή του Μενιδίου, λέγοντας πως «η επιχείρηση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί, προκειμένου να ηρεμήσει μία περιοχή, που διατηρείτο ως άβατο» και καλώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση, να μην «μιλάει υποκριτικά».

Τέλος, ο υπουργός αναφέρθηκε στην αύξηση της μικροεγκληματικότητας συνεπεία της οικονομικής κρίσης, αναφερόμενος στις προσπάθειες που καταβάλει η ΕΛΑΣ για την καταπολέμησή της. Και σε αυτό το σημείο μάλιστα άσκησε, εμμέσως πλην σαφώς, κριτική στη ΝΔ, σημειώνοντας πως «δεν μπορεί να παίρνεις ένα ολόκληρο Σώμα και να το χρησιμοποιείς για μικροπολιτικούς σκοπούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης