Σκουρλέτης κατά «Παραιτηθείτε»: Έχουν το σπέρμα αντιδημοκρατικής λογικής

Σκουρλέτης κατά «Παραιτηθείτε»: Έχουν το σπέρμα αντιδημοκρατικής λογικής

Στη «γραμμή» Φίλη ο υπουργός Περιβάλλοντος 24 ώρες πριν τη συγκέντρωση της Τετάρτης - Έφτασε στο σημείο να πει ότι την περίοδο των Αγανακτισμένων «δεν ανεχθήκαμε συνθήματα απαξιωτικά για το κοινοβούλιο»

Σκουρλέτης κατά «Παραιτηθείτε»: Έχουν το σπέρμα αντιδημοκρατικής λογικής
Μετά τον Νίκο Φίλη και τον
Παναγιώτη Νεφελούδη, ο Πάνος Σκουρλέτης
εντάχθηκε στον κατάλογο των υπουργών και των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κατηγορούν όσους μετέχουν στο κίνημα «Παραιτηθείτε» για αντιδημοκρατικές λογικές.

Ο υπουργός Ενέργειας σε δηλώσεις του την Τρίτη κατηγόρησε τους πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής ότι «έχουν το σπέρμα μιας αντιδημοκρατικής και ακροδεξιάς λογικής».
Κλείσιμο

Αφού αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση προχωρά σε «αρνητική διαφήμιση» της συγκέντρωσης της 15ης Ιουνίου, ο υπουργός Περιβάλλοντος υποστήριξε ότι «αυτή καθ' εαυτή η λογική όσων καλούν στη συγκέντρωση ενώ σε ένα πρώτο επίπεδο εμφανίζεται ως μια απολιτική προσέγγιση και αυτό είναι κακό, αλλά η λογική τους "όχι στα κόμματα, όχι στα χρώματα, όχι στα συνδικάτα" έχει τα σπέρματα μιας ακροδεξιας λογικής».

Παράλληλα είπε ότι στο κίνημα των Αγανκτισμένων, στο οποίο παραδέχθηκε ότι μετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ, «δεν γεννήθηκε ένας αρνητισμός της δημοκρατίας και των υποκειμένων» υποστηριζοντας ότι «δεν ανεχθήκαμε συνθήματα απαξιωτικά για το κοινοβούλιο». Όταν, βέβαια, ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε τα συνθήματα κατά της Βουλής ο κ. Σκουρλέτης υπαναχώρησε από την αρχική του θέση λέγοντας ότι «ε, όταν υπάρχουν 2 εκατ. διαδηλωτές θα υπάρχουν και τέτοια συνθήματα».

Επανερχόμενος τέλος στη συνέντευξή του στο RealFM για τη συγκέντρωση της Τετάρτης είπε ότι «εγώ θεωρώ ότι έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν, ότι έχουν το δικαίωμα να καταμετρηθούν γιατί καθώς δείχνουν τη λογική τους απομονώνται από τον κόσμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης