Ποτάμι για την κυβέρνηση: Ενώ μας πετάγατε λάσπη, εσείς κάνατε παζάρια με τον Μπόμπολα!

Ποτάμι για την κυβέρνηση: Ενώ μας πετάγατε λάσπη, εσείς κάνατε παζάρια με τον Μπόμπολα!

Τις παρεμβάσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και τα παζάρια για να επιβάλουν διευθυντές της αρεσκείας τους στον ΔΟΛ και στις εφημερίδες του Μπόμπολα, στηλιτεύει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη

Ποτάμι για την κυβέρνηση: Ενώ μας πετάγατε λάσπη, εσείς κάνατε παζάρια με τον Μπόμπολα!
Στην αντεπίθεση περνά το Ποτάμι με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις τόσο για τις μυστικές συναντήσεις που είχαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
και άλλοι από την ηγετική ομάδα του
ΣΥΡΙΖΑ με εκδότες και καναλάρχες.

Κλείσιμο
Σε ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε από τη Σεβαστουπόλεως και υπογράφεται από τον… «Τομέα Αντιμετώπισης Γκεμπελιστών», αναφέρεται:  «Τις μέρες που τα πληρωμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πετούσαν τόνους λάσπης στο Ποτάμι ότι είναι όργανο των καναλαρχών και του Μπόμπολα, την ίδια στιγμή οι “αρχηγοί” τους σε μυστικές νυχτερινές συναντήσεις σε σπίτια στην Κάντζα και στο Κολωνάκι προσπαθούσαν με παζάρια– και σε κάποιες περιπτώσεις τα κατάφεραν – να επιβάλουν διευθυντές της αρεσκείας τους στον ΔΟΛ και στις εφημερίδες του Μπόμπολα. Αυτοί ήταν – αυτοί είναι».

Στο στόχαστρο, εξάλλου, του Ποταμιού τέθηκαν και οι καταγγελίες του τέως Διευθυντή Επικοινωνίας της ΔΕΗ ΑΕ, ο οποίος σε επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας αναφέρει ότι «διαπρύσιος αντιμνημονιακός κήρυκας με την ιδιότητα του βουλευτή είχε πάει στα γραφεία της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας μαζί με ιδιώτη τηλεκαναλάρχη και στελέχη του σταθμού στον οποίο είχε εκπομπή για να ζητήσει διαφημίσεις, πρέπει να διερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη και να φθάσουν στη Βουλή».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Σεβαστουπόλεως, ο εν λόγω βουλευτής «εμφανιζόταν κατά τα άλλα και σφοδρός πολέμιος της διαπλοκής». Και προστίθεται ότι «κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι ο αντιμνημονιακός αγώνας και ο “πατριωτισμός” ήταν για κάποιους ο φερετζές για τις μπίζνες τους». 

«Αύξαναν», όπως αναφέρεται «τους λογαριασμούς τους, πουλώντας ευαισθησία, μιζάροντας στον ανθρώπινο πόνο, βρίζοντας και συκοφαντώντας τους αντιπάλους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ειδικά το Ποτάμι. Ελπίζουμε ότι οι καταγγελίες δε θα μείνουν στον αέρα και η κυβέρνηση δε θα προσπαθήσει να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση, παρεμβαίνοντας στη Δικαιοσύνη, όπως επιχειρεί να κάνει με άλλες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης