Παπαμιμίκος: Μπορεί να έγινε σαμποτάζ στις εκλογές

Παπαμιμίκος: Μπορεί να έγινε σαμποτάζ στις εκλογές

«Εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά» δήλωσε με νόημα - «Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη»

Παπαμιμίκος: Μπορεί να έγινε σαμποτάζ στις εκλογές
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι μπορεί να συνέβη με το σύστημα των εκλογών που δεν λειτούργησε άφησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΦΕ και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο κ. Παπαμιμίκος είπε: «Είναι σίγουρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο φιάσκο, είναι σίγουρο ότι υπήρχε τεχνικό θέμα από εκεί και πέρα εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα. Τα αφήνω όλα ανοιχτά».

«Το από ποιους έγινε θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ήδη σήμερα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Πλακιωτάκη δώσαμε εντολή στη νομική υπηρεσία να κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες κατά της εταιρείας. Θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Ας κάνουμε λίγο υπομονή». 
Κλείσιμο

Ο κ. Παπαμιμίκος υποστήριξε ότι η εταιρεία επελέγη μετά από όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ότι πέντε ημέρες πριν τις εκλογές παρουσίασε το πρόγραμμα στην ΚΕΦΕ, τονίζοντας ότι όλα λειτουργούσαν σωστά μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

«Το Σάββατο 8:00 το απόγευμα ξαφνικά εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την πλευρά της εταιρείας και των τεχνικών συμβούλων των υποψηφίων ενημερώθηκα ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η παραίτησή του καθυστέρησε δύο 24ωρα καθώς γινόταν προσπάθεια να εξομαλυνθεί η κατάσταση και πρόσθεσε ότι παραιτήθηκε από την ΚΕΦΕ μετά την ανάλογη κίνηση από τον Ευ. Μεϊμαράκη για να πέσουν οι τόνοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης