Δείτε ποιες ομάδες παίζουν το μεγαλύτερο... θέατρο στο φετινό Μουντιάλ

Δείτε ποιες ομάδες παίζουν το μεγαλύτερο... θέατρο στο φετινό Μουντιάλ

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, το...Οσκαρ στους ψεύτικους τραυματισμούς παίρνει η Βραζιλία- Ακολουθούν Χιλή, Ονδούρα, Νιγηρία και Μεξικό

Δείτε ποιες ομάδες παίζουν το μεγαλύτερο... θέατρο στο φετινό Μουντιάλ
Μία από τις πιο συχνές διαμαρτυρίες σε αυτό το Μουντιάλ είναι ο άφθονος χρόνος που σπαταλούν οι παίκτες, προσποιούμενοι ότι έχουν υποστεί τραυματισμό.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πέσουν στο έδαφος, θα βογκήξουν, θα κάνουν κάποιο μορφασμό πόνου, θα χτυπηθούν στο γρασίδι και θα κάνουν νεύμα στις κερκίδες, ζητώντας ένα φορείο. Κάποιοι από αυτούς πιάνουν το γόνατό τους με τέτοια απελπισία, λες και μόλις το απελευθέρωσαν από τα σαγόνια... καρχαρία.

Κι εκεί που αναζητείς τον... παπά για την τελευταία μετάληψη, ο “ετοιμοθάνατος” παίχτης σηκώνεται ως δια μαγείας από το φορείο, πηδάει στο έδαφος, κάνει μερικά πηδηματάκια κι επιστρέφει στο γήπεδο σαν να μην συνέβη τίποτα.


Κλείσιμο

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου γνωρίζουν καλά ότι αυτή είναι μία από τις αρχαιότερες και παγκοσμίως- απεχθέστερες- τακτικές. Δίνοντας αυτή την ολιγόλεπτη παράσταση, οι παίκτες κερδίζουν χρόνο, δίνουν αφορμή για να κίτρινη -κόκκινη κάρτα στους αντιπάλους τους ή απλώς δίνουν στους συμπαίκτες τους το χρόνο για να πάρουν μία ανάσα.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης