Στους ρυθμούς του Σακίρι χορεύει η Ελβετία!

Στους ρυθμούς του Σακίρι χορεύει η Ελβετία!

Ο άσος της Μπάγερν ισοπέδωσε μόνος την Ονδούρα και κάνοντας χατ-τρικ (3-0) έστειλε την ομάδα του Χίτζφελντ πανηγυρικά στους «16» του Μουντιάλ

Πειθαρχική έρευνα για την απόδραση στις φυλακές Τίρυνθας
Στους ρυθμούς του Σακίρι χορεύει η Ελβετία!
Πιο πολύτιμος και από… καταθέσεις σε τράπεζες αποδείχθηκε για την Ελβετία ο Σέρνταν Σακίρι. 

Ο μικροσκοπικός μεσοεπιθετικός αποδείχθηκε τεράστιος απέναντι στην Ονδούρα και κάνοντας χατ-τρικ οδήγησε σε άνετη επικράτηση με 3-0. 

Με επίσης διακριθέντα τον εξαιρετικό Ντρμιτς (που είχε δυο ασίστ) η ομάδα του Χίτζφελντ εκμεταλλεύτηκε τη βαθμολογική απώλεια του Εκουαδόρ με τη Γαλλία και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους «16» του Μουντιάλ, όπου θ' αντιμετωπίσει την Αργεντινή. 

Κλείσιμο

Το ματς 


Για να περάσει στην επόμενη φάση η Ελβετία χρειαζόταν δυο προϋποθέσεις: Να νικήσει και να μην κάνει το ίδιο το Εκουαδόρ με τη Γαλλία. Ε, στο κομμάτι που την… αφορούσε, η ομάδα του Χίτζφελντ φρόντισε να ξεκαθαρίσει νωρίς τα πράγματα. Ή μάλλον ο Σακίρι φρόντισε να τα ξεκαθαρίσει. Γιατί ο μικροσκοπικός άσος της Μπάγερν δεν χρειάστηκε σχεδόν κανέναν για να διαλύσει την Ονδούρα. 

Πριν καν συμπληρωθεί δεκάλεπτο λοιπόν, είχε αποδείξει ότι η γκολάρα του Μέσι με το Ιράν ΜΠΟΡΟΥΣΕ να βελτιωθεί. Κι είχε επιτρέψει στην ομάδα του ν’ αράξει στο γήπεδο. Να ψάξει μεθοδικά το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε οριστικά το ματς. Και τελικά να το βρει ξανά απ’ τον ίδιο. Όταν εξαργύρωσε υποδειγματικά την ασίστ του Ντρμιτς κι έστρεψε οριστικά το βλέμμα των Ελβετών στο άλλο ματς. 

Φαίνεται όμως ότι οι Ελβετοί… παραμέλησαν αρκετά το δικό τους. Γιατί έδωσαν δικαιώματα στην Ονδούρα. Την άφησαν ν’ αξιοποιήσει τη φούρια με την οποία επέστρεψε απ’ το ημίχρονο. Και να νιώθει άτυχη που σε κάποια από τις δυο -πολύ καλές- ευκαιρίες του Μπένγκτσον δε βρήκε το γκολ που θα την ξανάκανε επικίνδυνη. Αφού λοιπόν δεν το πέτυχε, ο Σακίρι την τιμώρησε και πάλι σκληρά. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης