LIVE: Ιταλία-Ουρουγουάη 0-1 (ημίχρονο)

LIVE: Ιταλία-Ουρουγουάη 0-1 (ημίχρονο)

Το σκορ άνοιξε για την Ουρουγουάη ο Γκοντίν με κεφαλία στο 81΄ - Κόστα Ρίκα-Αγγλία: 0-0

LIVE: Ιταλία-Ουρουγουάη 0-1 (ημίχρονο)
Ένας κερδίζει και προκρίνεται, ένας χάνει και αποκλείεται...

Αυτή θα μπορούσε να είναι σε μια φράση η ιστορία όλου του αγώνα Ιταλία-Ουρουγουάη που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στο Νατάλ.

Κι αν οι ατζούρι βολεύονται και με την ισοπαλία καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων, για την Ουρουγουά η νίκη είναι «μονόδρομος».

Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής δύο πρόσωπα: Ένα πολύ καλό κόντρα στην Αγγλία οπότε και νίκησε και ένα κάτω του μετρίου κόντρα στην Κόστα Ρίκα οπότε και ηττήθηκε. Παρόμοια εικόνα έχει παρουσιάσει και η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρεζ, για την οποία μπορεί η ήττα από τους Κοσταρικανούς να αποδειχθεί πολύ «ακριβή».

Οι δύο προπονητές επέλεξαν για τις αρχικές τους 11αδες τους:
Κλείσιμο



Στο δεύτερο παιχνίδι του 4ου ομίλου η έκπληξη του τουρνουά Κόστα Ρίκα αντιμετωπίζει την Αγγλία στον αποχαιρετιστήριο αγώνα της ομάδας του Ρόι Χόγκτσον στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Τζόελ Κάμπελ και η παρέα του έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση και με τουλάχιστον έναν βαθμό κατακτούν την πρώτη θέση και διασταυρώνονται με τον δεύτερο του ομίλου της Ελλάδας. Σε περίπτωση ήττας θα περιμένουν τον νικητή της αναμέτρησης Ιταλία-Ουρουγουάη και την τελική διαφορά τερμάτων για να δουν την κατάταξή τους. Με 9 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς ξεκινά η Αγγλία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης