Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της Εθνικής Κροατίας!

Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της Εθνικής Κροατίας!

Δημοσιογράφοι απαθανάτισαν τους παίκτες με αδαμιαία περιβολή στην πισίνα του ξενοδοχείου τους - Έξαλλοι οι Κροάτες- Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες

Η εκτόξευση του Ντισκάβερι στις 3 Δεκεμβρίου
Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες της Εθνικής Κροατίας!
Κλείνουν από σήμερα τα στόματά τους οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κροατίας απέναντι σε συγκεκριμένα μέσα που δε σεβάστηκαν... ιδιωτικές τους στιγμές.

Τι συνέβη; Την Πέμπτη το βράδυ μετά το παιχνίδι με τη Βραζιλία οι παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους και αποφάσισαν να κολυμπήσουν ολόγυμνοι στην πισίνα για να χαλαρώσουν. Αυτό όμως που δεν προέβλεψαν ήταν η παρουσία παπαράτσι στο ίδιο ξενοδοχείο που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και μέσα σε λίγες ώρες έγιναν... βούκινο σε πολλά μέσα σε όλον τον κόσμο.



Ανάμεσα στους εκτεθειμένους ήταν ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο Βέντραν Τσόρλουκα, ο Σίμε Βρσάλικο και ο Λούκα Μόντριτς. Η αντίδρασή τους άμεση: Καμία δήλωση σε όσα μέσα δημοσίευσαν τις φωτογραφίες.
Κλείσιμο



Από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Νίκο Κόβατς, τόνισε: «Εσείς πώς θα αισθανόσασταν αν κάποιος σας έβγαζε φωτογραφία ενώ είστε γυμνοί; Είναι πολύ θυμωμένοι και αποφασισμένοι να μην ξαναμιλήσουν σε δημοσιογράφους. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτή η σιωπή θα κρατήσει μόνο για την αυριανή μέρα ή για όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ»...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης