Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει Φεβρουάριο, αλλά η Αννίτα Ναθαναήλ δεν δίστασε να πάει για ένα ωραίο μπάνιο στη θάλασσα. Η ίδια είναι χειμερινή κολυμβήτρια και εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν χθες στην Αττική. Μάλιστα κοινοποίησε μέσω instagram και ένα βίντεο από τη Βουλιαγμένη όπου φαίνεται να το απολαμβάνει.Μάλιστα σχολίασε στην ανάρτησή της: «Χρειαζόμουν τη βιταμίνη μου sea», κάνοντας λογοπαίγνιο με τη βιταμίνη C και την αγγλική λέξη για τη θάλασσα.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς