Παίκτρια ριάλιτι ομολογεί: Έκανα πλαστική στήθους επειδή με τρόλαραν λόγω... uniboob

Παίκτρια ριάλιτι ομολογεί: Έκανα πλαστική στήθους επειδή με τρόλαραν λόγω... uniboob

H 27χρονη πάσχει από συμμαστία, η οποία έκανε τα δύο στήθη της να φαίνονται ενωμένα στη μέση

Παίκτρια ριάλιτι ομολογεί: Έκανα πλαστική στήθους επειδή με τρόλαραν λόγω... uniboob
Η έκθεση της βρετανίδας Charlotte Crosby, πρώην παίκτριας του ριάλιτι Geordie Shore, στα φώτα της δημοσιότητας δεν είχε μόνο θετική επίδραση στη ζωή της.

Η 27χρονη, που τελευταία «σφυροκοπά» τους θαυμαστές της στο Instagram με καυτές φωτογραφίες όπου επιδεικνύει το καινούργιο της μπούστο, ομολόγησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Heat ότι ο λόγος που υπέκυψε στο νυστέρι δεν ήταν απλά η αλλαγή μεγέθους.

Κλείσιμο


Όπως η ίδια εξήγησε, μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV, αμέτρητα κακόβουλα τρολ της έστελναν μηνύματα κοροϊδεύοντάς την για το uni-boob της, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο τα δύο της στήθη έμοιαζαν... ενωμένα στη μέση, λόγω της γενετικής πάθησης της συμμαστίας.


 
Η συμμαστία είναι μια αισθητική δυσμορφία που προκύπτει είτε γενετικά είτε μετά από αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση. Στην περίπτωση της Crosby, επρόκειτο για ένα πρόβλημα που έβλαπτε την αυτοπεποίθησή της, γι' αυτό δεν δίστασε να το διορθώσει καταφεύγοντας σε πλαστικό χειρούργο.



Επί τη ευκαιρία, μεγάλωσε και δύο-τρία νούμερα το μέγεθος του στήθους της, κάτι που γίνεται εμφανές συγκρίνοντας τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της με τις παλαιότερες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης