Η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη θα πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της δημοσιογράφου και θα μεταφέρει τη σορό της στο εξωτερικό για αποτέφρωση, σύμφωνα με τη μητέρα της, Αρετή Καβαδία.
Η μητέρα της ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στη θλίψη της οικογένειας και μίλησε για όσους γράφουν ανακρίβειες τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας στο Facebook:
«
Εμείς, η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για την στήριξη τους σ αυτήν την τραγική για μας κατάσταση.
Σ εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζόμενοι σε φαιδρές πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν πότε αντίστοιχα θέματα στην ζωή τους.»
Κλείσιμο
Το μήνυμα της μητέρας μετέφερε στο Facebook η φίλη της Νανάς Καραγιάννη, δημοσιογράφος Αφροδίτη Υψηλάντη.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.