Η Kim Kardashian αποκάλυψε το «μυστικό» που κρατά το στήθος της στη θέση του

Η Kim Kardashian αποκάλυψε το «μυστικό» που κρατά το στήθος της στη θέση του

«Ανέβασε» στην προσωπική της ιστοσελίδα δύο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται τόπλες με δύο κολλητικές ταινίες να συγκρατούν το στήθος της.

Η Kim Kardashian αποκάλυψε το «μυστικό» που κρατά το στήθος της στη θέση του
Της αρέσει να προκαλεί και δεν το κρύβει, αφού σχεδόν σε κάθε επίσημη εμφάνισή της επιλέγει να φορέσει κάτι που τραβά τα φλας των παπαράτσι και τα βλέμματα των θαυμαστών της πάνω στο χυμώδες κορμί της και κυρίως στο «πλούσιο» μπούστο της.

Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία, έπειτα από αρκετά χρόνια αποφάσισε να αποκαλύψει το «μυστικό» που κρατά τα στήθη της στη θέση τους σε κάθε της έξοδο.

Η διάσημη τηλεπερσόνα «ανέβασε» στην προσωπική της ιστοσελίδα δύο φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες απεικονίζεται τόπλες, με δύο κολλητικές ταινίες να συγκρατούν το στήθος της.

Κλείσιμο
Η 35χρονη βάζει στο σώμα της ταινίες -όπως αυτές που χρησιμοποιούμε για πακετάρισμα- κάθε φορά που θέλει να φορέσει ένα φόρεμα ή ένα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, για να μην ανησυχεί μήπως συμβεί κάποιο ατύχημα αλλά και για να μένει το στήθος της πάντα στη... θέση του.

«Αυτό είναι το μυστικό μου», ήταν το σχόλιο με το οποίο η Kim συνόδευσε την φωτογραφία, στην οποία είναι εμφανείς οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 35χρονης τα τελευταία χρόνια.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η τηλεπερσόνα



Στις εικόνες είναι εμφανείς οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση της 35χρονης


Η Kim στο σόου του συζύγου της την περασμένη εβδομάδα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης