Ο Τάσος Μπερδέσης ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε σχέση με το μοντέλο Ελισάβετ Καρυπίδου.
Η Ελισάβετ μετά τη δολοφονία του συντρόφου της δεν μπορεί να μιλήσει καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
«Σας παρακαλώ η Ελίζαμπεθ είναι σε τραγική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Και εγώ είμαι ταραγμένη πολύ. Είναι σε κατάσταση σοκ η κόρη μου», είπε η μητέρα της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση στο TLIFE.
Η Ελισάβετ Καρυπίδου την Κυριακή βρισκόταν στο νοσοκομείο με έντονη κούραση και ατονία. Η ίδια είχε ανεβάσει σχετικό story.
Οι δυο τους φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και το όμορφο μοντέλο ανέβαζε συχνά κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram της.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.