Ελ Μακφέρσον - «The Body»: To 56χρονο supermodel ποζάρει με τους γιους της

Ελ Μακφέρσον - «The Body»: To 56χρονο supermodel ποζάρει με τους γιους της

Ο 22χρονος Flynn και ο 17χρονος Cy είναι σίγουρα παιδιά της διάσημης μαμάς τους

elle-mac-pherson
Για το επετειακό τεύχος 75 χρόνων της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού Elle, ποζάρει – σε ένα από τα 7 εξώφυλλά του- η Ελ Μακφέρσον αγκαλιά με τους γιους της, τον 22χρονο Flynn και τον 17χρονο Cy.

Μάλιστα η φωτογράφιση έχει γίνει από τον φακό του Gilles Bensimon, με τον οποίο η Ελ Μακφέρσον -γνωστή ως The Body (Το Κορμί)- υπήρξε παντρεμένη για τρία χρόνια, από το 1986 μέχρι το 1989.


«Ξεκίνησα την καριέρα μου περίπου πριν από 40 χρόνια δουλεύοντας στο γαλλικό Elle με τον Gilles Bensimon. Σήμερα η δημοσίευση αυτής της φωτογραφίας, ένας φόρος τιμής στην οικογένεια με τους γιους μου, είναι ιστορική. Όχι επειδή είναι το εξώφυλλο ενός εμβληματικού περιοδικού αλλά γιατί είναι μια γιορτή για τις μακρόχρονες εξελισσόμενες, σχέσεις, φιλίες, την οικογένεια, την αγάπη και τη ζωή» έγραψε μεταξύ άλλων η 56χρονη Αυστραλή καλλονή και επιχειρηματίας στην ανάρτησή της στο instagram.

elle-_macpherson



Κλείσιμο
Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού με τα παιδιά της. Είχε προηγηθεί η πρώτη οικογενειακή τους φωτογράφιση το 2019 για τη Vogue Αυστραλίας, με αφορμή τα 55α γενέθλια της Ελ Μακφέρσον.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flynn Busson (@cyfly08)


Το επετειακό τεύχος για τα 75 χρόνια του γαλλικού Elle, κυκλοφορεί σε 7 εξώφυλλα όπου μεταξύ άλλων ποζάρουν η Ιζαμπέλ Ατζανί, η Ιζαμπέλ Ιπέρ και η Τζέιν Μπίρκιν με τα παιδιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE (@ellefr)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης