Michael B. Jordan: Αυτός είναι ο «πιο σέξι άνδρας εν ζωή» για το 2020

Michael B. Jordan: Αυτός είναι ο «πιο σέξι άνδρας εν ζωή» για το 2020

«Οι γυναίκες της οικογένειας θα χαρούν γι' αυτόν τον τίτλο» λέει ο 33χρονος ηθοποιός

SEXY_2_3
Ο ηθοποιός Michael B. Jordan είναι σύμφωνα με το περιοδικό People ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή για τη χρονιά που διανύουμε.  «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα», λέει ο 33χρονος ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό για τη διάκριση και συνεχίζει χαριτολογώντας: «Ξέρεις όλοι μου έκαναν αυτό το αστείο λέγοντάς μου: “Μάικ, αυτό είναι κάτι που δεν κατακτήσεις ποτέ”. Είναι όμως ωραίο που κατάφερα να μπω στο κλαμπ». Και όπως λέει οι γυναίκες της οικογένειάς του θα χαρούν με την κατάκτηση αυτού του τίτλου: «Όταν ζούσε η γιαγιά μου, μάζευε συνέχεια… Η μαμά μου και οι θείες μου τα διάβαζαν. Αυτό το τεύχος σίγουρα θα το φυλάξουν σε ένα μέρος ξεχωριστό».

Ο Μάικλ Μπακάρι Τζόρνταν δραστηριοποιείται στην μεγάλη και μικρή οθόνη από το 1999 και έχει παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες όπως το Fantastic Four και Κριντ. Έχει μπει υποψήφιος σε διακρίσεις αλλά έχει επίσης διακριθεί από τους αμερικάνικους κινηματογραφικούς θεσμούς αρκετές φορές.


Micheal_2


Ο ίδιος έχει φτιάξει δική του εταιρεία παραγωγής στο Χόλιγουντ όπου υποχρεώνει τους κινηματογραφιστές να προσλαμβάνουν ειδικό πλήρωμα για δύσκολες σκηνές. Είναι ιδιαίτερα δραστήριος και ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο κίνημα «Black Lives Matter».


«Νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για τα πάντα αν το θέλουμε. Διαλέγω τις στιγμές μου. Μπορούμε όλοι να δράσουμε για να βοηθήσουμε στη δημιουργία της αλλαγής που θέλουμε να δούμε», λέει χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τους γονείς του ο ηθοποιός λέει: «Οι γονείς μου θυσίασαν τόσα πολλά για να εξασφαλίσουν τα πάντα για την αδερφή μου, τον αδερφό μου και εμένα. Είμαι απλώς ευγνώμων. Ειλικρινά, είναι σαν να είχαν όλοι αντίκτυπο σε μένα και ποιος είμαι και πώς ζω την κάθε μέρα. Χωρίς όλα αυτά πολλά πράγματα για μένα απλά δεν θα ήταν τα ίδια. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό».

Κλείσιμο

O ηθοποιός μαθαίνει τα ευχάριστα στο ζωντανό σόου του Jimmy Kimmel


Τέλος μιλώντας για το μέλλον και τα όνειρά του λέει πως στα πλάνα του είναι να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αλλά και να παίξει τους ρόλους που θέλει.

Την προηγούμενη χρονιά ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη ήταν ο τραγουδιστής John Legend και πρόπερσι ο Idris Elba.


Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Ζουγανέλης: Το «αντίο» του στον Δημήτρη Ψαριανό

Big Brother: Τα αγόρια κάνουν στριπτίζ στην Άννα Μαρία για το... γάμο της-Βίντεο

GNTM: Πολύ… πικρός ο καφές για το μοντέλο που αποχώρησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης