Βόλος: Συνελήφθησαν δύο άτομα που εγκατέλειψαν γυναίκα μετά από τροχαίο

Βόλος: Συνελήφθησαν δύο άτομα που εγκατέλειψαν γυναίκα μετά από τροχαίο

Η γυναίκα κινούνταν πεζή και το ΙΧ την χτύπησε τινάζοντάς την δέκα μέτρα μακριά - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

peripoliko__1_
Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν οι αστυνομικοί της Τροχαίας να εντοπίσουν τους υπαίτιους για τον βαρύτατο τραυματισμό μιας 49χρονης γυναίκας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Βόλο, το απόγευμα της Κυριακής, αλλά οι επιβάτες του έσπευσαν να εξαφανιστούν αφήνοντάς την αβοήθητη.

Πρόκειται για τον 45χρονο οδηγό και τον 36χρονο συνοδηγό ενός Mini Cooper, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες για το σοβαρό τροχαίο που έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα έναν κεντρικό δρόμο και το αυτοκίνητο την χτύπησε με δύναμη τινάζοντάς την σε απόσταση δέκα μέτρων. Η 49χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι κάμερες ενός καταστήματος κατέγραψαν τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας του Mini Cooper και οι τροχονόμοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη που συνελήφθη μαζί με τον συνοδηγό, καθώς θεωρείται συνυπαίτιος. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης