Διάσημη YouTuber «θάβει» Ελλάδα και Σαντορίνη σε βίντεο: Μην πάτε, έχουν κρίση και δεν περνάς ωραία

Διάσημη YouTuber «θάβει» Ελλάδα και Σαντορίνη σε βίντεο: Μην πάτε, έχουν κρίση και δεν περνάς ωραία

Το νησί απογοήτευσε την Haley Pham, που έχει πάνω από 2 εκατ. subscribers, επειδή δεν ήταν όπως... στο Instagram - «Βομβαρδισμός» από επικρίσεις στο YouTube και τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης

santo
«Βομβαρδισμό» από επικρίσεις δέχεται τα τελευταία 24ωρα μια διάσημη Αμερικανίδα YouTuber, εξαιτίας ενός βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της, στο οποίο «θάβει» τη Σαντορίνη, συστήνοντας παράλληλα στους subscriber της να μην έρθουν στην Ελλάδα επειδή η χώρα μαστίζεται από οικονομική κρίση και δεν περνάς καλά.

Στο εκτενέστατο βίντεο που πόσταρε πριν από 4 μέρες η 18χρονη Ηaley Pham, περιγράφει ουσιαστικά πώς «έχασε» πάνω από 10.000 δολάρια στο ταξίδι που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Ιταλία και την Ελλάδα, εξαιτίας ανόητων λαθών που έκανε η ίδια με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων. Παρόλο που παραθέτει (ομολογουμένως με ειλικρίνεια) τις αλλεπάλληλες γκάφες που έκανε με τον προγραμματισμό του ταξιδιού της, η νεαρή YouTuber δεν παραλείπει να κατηγορήσει για τις «δραματικές» τρεις εβδομάδες που πέρασε και στην χώρα μας, τονίζοντας ότι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν περνάς καλά.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, μαζί και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Ειδικότερα, αναφορικά με τον δεύτερο προορισμό των διακοπών της, τη Σαντορίνη, επισημαίνει ότι «δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός». Η 18χρονη προσθέτει επίσης ότι ενοχλήθηκε από την πολυκοσμία στα σοκάκια που δεν την άφηνε να ψωνίσει, ενώ προσθέτει ότι τα τοπία εκτός της Χώρας είναι απλά επίπεδα και καθόλου όμορφα. Όπως εξηγεί στο βίντεό της η νεαρή Αμερικανίδα, περίμενε κάτι πολύ διαφορετικό, με βάση τις φωτογραφίες που είχε δει στο Instagram, γι' αυτό και απογοητεύτηκε οικτρά.

Πάντως, για την ιστορία, η επόμενη στάση του ταξιδιού της, στη Μήλο, ήταν αρκετά πιο ευχάριστη, όπως αναφέρει η ίδια.

To απόσπασμα όπου η Pham αναφέρεται στην Ελλάδα και τη Σαντορίνη




Κλείσιμο
Μετά το... «θάψιμο» στη Σαντορίνη, η Pham συνεχίζει την κριτική του ταξιδιού της λέγοντας ότι, όταν επέστρεψε τελικά μετά κόπων και βασάνων στην πατρίδα της (έχοντας ξοδέψει χιλιάδες δολάρια επιπλέον λόγω της ανικανότητάς της να κλείσει online εισιτήρια στις σωστές ημερομηνίες), ταλαιπωρήθηκε από διάρροια και ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα.

Ειδικότερα, εξηγεί ότι παρουσίασε ορισμένα άκρως επώδυνα έλκη στα γεννητικά της όργανα, κάτι που την έκανε να «οργιστεί με τον Θεό» επειδή «ως παρθένα» δεν της αξίζει να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα - μια ακόμα δήλωση που προκάλεσε... χαμό στην ενότητα των σχολίων.

«Περιμένω να κάνω σεξ μετά τον γάμο και, παρ' όλα αυτά το αιδοίο μου τιμωρείται; Γιατί να μου τύχει εμένα αυτό;» είπε μεταξύ άλλων η 18χρονη, αφήνοντας άφωνους πολλούς συνδρομητές της.

Όπως είναι φυσικό, τα όσα... ανεκδιήγητα αναφέρει η YouTuber στο βίντεο της προκάλεσαν οργή σε πολλούς φαν της, που δήλωσαν ότι θα καταργήσουν την εγγραφή τους από το κανάλι της. «Η Haley Pham έκανε ένα ολόκληρο βίντεο 30 λεπτών λέγοντας ότι δεν πρέπει κανείς να πάει στην Ελλάδα λόγω της οικονομίας της και έπειτα υπονοώντας ότι τα κορίτσια που είναι σεξουαλικά ενεργά αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από την ίδια, μια παρθένα» έγραψε ένας χρήστης.

Δεκάδες άλλοι χαρακτήρισαν τη νεαρή «αδαή», «κακομαθημένη» και «ανόητη», υποστηρίζοντας τις ομορφιές της Σαντορίνης και της χώρας μας.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο στο YouTube και μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις χρηστών στα social media

I lost $10,000 and caught a rare disease STORYTIME




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης