Μια ομάδα εθελοντών βυθών έχει βγάλει από τις ελληνικές θάλασσες 58 τόνους σκουπιδιών μέσα σε έξι χρόνια.
Η εθελοντική ομάδα We Dive We Clean έχει φέρει εις πέρας 161 δράσεις σε 37 προορισμούς, από τους οποίους βγήκαν 58 τόνοι στερεών απορριμμάτων.
Κατάκολο, Κιάτο, Αρχαία Επίδαυρος, Πάτρα, μερικοί μόνο από τους πιο πρόσφατους προορισμούς της ομάδας, όπου εθελοντές δύτες καταδύθηκαν και ανέσυραν από τον βυθό στερεά απόβλητα.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της τελευταίας τους κατάδυσης στο Κιάτο, από το βυθό ανασύρουν ακόμα και λάστιχα αυτοκινήτων, παλιοσίδερα, αντικείμενα, ακόμα και ομπρέλες θαλάσσης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη