Ένα συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία για το νησί της Ρόδου, σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 11 το πρωί στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου- Λίνδου, λίγο μετά τη διασταύρωση για Ασγούρου.
Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα, κάτω απο συνθήκες που διερευνά η τροχαία Ρόδου, «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα στη δεξιά μεριά του δρόμου, με αποτέλεσμα τμήμα του μεταλλικού στηθαίου, να διεμβολήσει το αυτοκίνητο και να περάσει σε απόσταση αναπνοής απο την οδηγό, βγαίνοντας έτσι στο πίσω μέρος!
Απο τα συντρίμια του αυτοκινήτου, διερχόμενοι οδηγοί έβγαλαν σε κατάσταση σοκ τη νεαρή οδηγό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου για προληπτικούς κυρίως λόγους.
Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία για αρκετή ώρα, ενώ η τροχαία της Ρόδου, διενεργεί έρευνα και συγκεντρώνει καταθέσεις για το πως ακριβώς σημειώθηκε το νέο τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει μια ακόμη ζωή.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.