Την τελευταία του πνοή σε ένα παγκάκι του πάρκου του Ξαρχάκου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης άφησε νωρίτερα ένας 35χρονος άντρας. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο θάνατος του 35χρονου οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας παλαιότερα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για αδικήματα που αφορούν τη διακίνηση ναρκωτικών.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του 35χρονου ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι