Ξύλο από αλλοδαπούς ληστές σε Πακιστανό στην Πάτρα

Ξύλο από αλλοδαπούς ληστές σε Πακιστανό στην Πάτρα

Τρεις αλλοδαποί είχαν επιτεθεί στον άτυχο μετανάστη που κινούνταν πεζός και τον είχαν γρονθοκοπήσει για να κάμψουν την αντίστασή του

Ξύλο από αλλοδαπούς ληστές σε Πακιστανό στην Πάτρα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Πάτρα, για να εντοπίσουν δυο από τους τρεις αλλοδαπούς που ξυλοκόπησαν και λήστεψαν ένα νεαρό Πακιστανό, το βράδυ της Πέμπτης. Ο τρίτος έπεσε άμεσα στα χέρια τους, λίγα λεπτά μετά την ληστεία.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Λίβυο, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και δέχθηκαν την καταγγελία του θύματος. Πάνω του, βρέθηκε ένα μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον 22χρονο Πακιστανό, όταν εκείνος προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τρεις αλλοδαποί είχαν επιτεθεί στον άτυχο μετανάστη που κινούνταν πεζός και τον είχαν γρονθοκοπήσει για να κάμψουν την αντίστασή του. Οι δυο αναζητούμενοι άρπαξαν το κινητό του και μικρό χρηματικό ποσό και τράπηκαν όλοι μαζί σε φυγή, αλλά ο Λίβυος συνελήφθη λίγο μετά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, βάσει της περιγραφής που έδωσε ο 22χρονος τον οποίο απείλησε με το μαχαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης