Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Θρήνος στην κηδεία των παιδιών

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Θρήνος στην κηδεία των παιδιών

Συγκλονίζουν τα λόγια της νονάς της μητέρας των δύο παιδιών-Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα τα δίδυμα αγγελούδια-«Αχ, διδυμάκια μου, ήσασταν τα πιο όμορφα παιδιά», φώναξε η θεία τους, με τρεμάμενη φωνή

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Θρήνος στην κηδεία των παιδιών
Σε κλίμα οδύνης οικογένεια και συγγενείς είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο, στα δίδυμα αδέρφια που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά
τους.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των παιδιών. Αμίλητη, υποβασταζόμενη από συγγενείς, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. 

Κλείσιμο
«Αχ, διδυμάκια μου, ήσασταν τα πιο όμορφα παιδιά», φώναξε η θεία τους, με τρεμάμενη φωνή. 

Στο Κοιμητήριο, συμμαθητές των άτυχων παιδιών κρατούσαν λουλούδια στα χέρια, με τη θλίψη να είναι ζωγραφισμένη στα μάτια τους. 

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να δοθούν χρήματα στο Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Ηλιαχτίδα» στη Νέα Σμύρνη.  



Στενός συγγενής της οικογένειας: «Ο παππούς ζούσε τα παιδιά, με τον μικρό μισθό που έπαιρνε. Δεν ανοιγόταν αυτός, ήταν κρυφός. Δεν είμαι και ψυχολόγος να ξέρει τι κάνει. Ήταν βίαιος». 


«Τη μητέρα των παιδιών τη σκότωσε 1 εκατ. φορές με αυτό που έκανε»

«Τα κόμπλεξ που είχε από τα παιδικά του χρόνια, υπερπέρασε της λογικής του και έκανε αυτό το πράγμα. Ήξερε ότι αυτό που πάει να κάνει είναι κακό. Δεν φαινόταν ότι ήταν έτσι. Δεν είχε δώσει δείγματα στο παρελθόν. Ο κάθε άνθρωπος έχει καλά και κακά στοιχεία μέσα του. Τη μητέρα των παιδιών την σκότωσε 1 εκατομμύριο φορές με αυτό το τρόπο». 


Με αυτά τα λόγια η νονά της μητέρας των δύο παιδιών περιγράφει την τραγωδία που εκτυλίχτηκε στη Νέα Σμύρνη. 



Το χρονικό της τραγωδίας 

Το πρωί του Σαββάτου  η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη και όταν έφτασε και ολοκληρώθηκε η κατάσβεσή της βρέθηκαν τόσο ο πατέρας όσο και τα παιδιά χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο πατέρας και τα δύο παιδιά πέθαναν από την εισπνοή καπνού λόγω της φωτιάς. 

Χαρακτηριστικό είναι ότι το σώμα του πατέρα ήταν μαυρισμένο, ενώ τα παιδιά είχαν μόνο μαύρες παλάμες όταν εντοπίστηκαν πίσω από την πόρτα στο δωμάτιο. Κάτι που εκτιμάται ότι οφείλεται στην προσπάθεια τους να βγουν από το δωμάτιο, κάτι που δεν πέτυχαν μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Στο διαμέρισμα βρέθηκαν δεκάδες σημειώματα του πατέρα στα  οποία μεταξύ άλλων έγραφε: «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Δείτε φωτογραφίες 











Δείτε βίντεο: Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Θρήνος στην κηδεία των παιδιών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης