Τρίκαλα: Ψέκασαν υπάλληλο πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. και τον λήστεψαν
Δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα και τον ψέκασαν με ναρκωτικό σπρέι
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε κατάσταση σοκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων ο υπάλληλος του κεντρικού πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στην Πύλη Τρικάλων, που δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα και τον ψέκασαν με ναρκωτικό σπρέι!
Ο άτυχος 42χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε αναίσθητος στο δάπεδο. Έτσι, οι δυο δράστες άρπαξαν ανενόχλητοι όσα χρήματα βρήκαν στο ταμείο και τράπηκαν σε φυγή καταφέρνοντας να εξαφανιστούν. Ένας πελάτης που μπήκε στο πρακτορείο, βρήκε αναίσθητο τον υπάλληλο και ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης.
Αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να συνέλθει από το ισχυρό σοκ και να διαπιστωθεί αν αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από την ουσία που περιείχε το σπρέι που εισέπνευσε. Οι αστυνομικοί του πήραν κατάθεση και ερευνούν στην ευρύτερη περιοχή προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη των δυο κακοποιών.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.