Ανενόχλητοι, σύντροφοι του βομβιστή Γιαγτζόγλου, έκαναν ντου στον 7ο όροφο του Eφετείου

Ανενόχλητοι, σύντροφοι του βομβιστή Γιαγτζόγλου, έκαναν ντου στον 7ο όροφο του Eφετείου

Πέταξαν «τρικάκια» για τον «αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου» όπως χαρακτηρίζουν τον κατηγορούμενο για την απόπειρα δολοφονίας του Λουκά Παπαδήμου

Ανενόχλητοι, σύντροφοι του βομβιστή Γιαγτζόγλου, έκαναν ντου στον 7ο όροφο του Eφετείου
Ανενόχλητοι αλωνίζουν οι αντεξουσιαστές καθώς κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλου προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον 29χρονο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, τον άνθρωπο που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με παγιδευμένο δέμα.

Οι αλληλέγγυοι του Γιαγτζόγλου, τον οποίο χαρακτηρίζουν «αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου» κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον έβδομο όροφο του Εφετείου.

Όπως αναφέρουν στο κείμενο που ανήρτησαν στο athens.indymedia, το οποίο, μάλιστα, συνοδεύουν με τις σχετικές φωτογραφίες «φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα».
Κλείσιμο

Το κείμενο που αναρτήθηκε έχει ως εξής:

Σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών όπου βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ε. Νικόπουλου ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα.

ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ-ΡΑΪΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ

ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης