Το σακίδιο νεαρού στην Πέλλα έκρυβε έξι δέματα με χασίς

Το σακίδιο νεαρού στην Πέλλα έκρυβε έξι δέματα με χασίς

Ο 33χρονος μετέφερε ακατέργαστη κάνναβη 265,5 γραμμαρίων

Το σακίδιο νεαρού στην Πέλλα έκρυβε έξι δέματα με χασίς
Οι κινήσεις ενός νεαρού που περπατούσε ξημερώματα σε μια περιοχή της Πέλλας φάνηκαν ύποπτες στους άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι έκαναν περιπολία και τον σταμάτησαν για να ελέγξουν τα σακίδιο που κρεμόταν στην πλάτη του. Μόλις το άνοιξαν, μύρισαν το... χασίς που περιείχε!

Ο 33χρονος Έλληνας μετέφερε με το σακίδιο έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 256,5 γραμμαρίων, τις οποίες σκόπευε να πουλήσει σε άγνωστους αγοραστές. Πάνω του, κατασχέθηκαν 220 ευρώ που εκτιμάται ότι ήταν αντίτιμο από την πώληση άλλης ποσότητας χασίς. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών και αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Στο Ρέθυμνο, έγινε έλεγχος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν  35χρονο Έλληνα και στην κατοχή του βρέθηκε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 170 γραμμαρίων. Ο 35χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε  δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Κλείσιμο
*** Μόλις έφτασε στην Κάλυμνο με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 38χρονος Έλληνας, καθώς στις αποσκευές του βρέθηκαν κρυμμένες 32 μικροσυσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 96 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης