Στη σύλληψη ενός 51χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί στο Λιμάνι της Χαλκίδας για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου.
Σύμφωνα με το tvstar.gr ο 51χρονος ειχε θωπεύσει τα γεννητικά όργανα του παιδιού το βράδυ της 29ης Αυγούστου όταν το συνάντησε στο λιμάνι της πόλης, εκεί όπου, δηλαδή, αποτελεί σημείο συγκέντρωσης για πολλά παιδιά.
Ο 11χρονος αποκάλυψε τι συνέβη στη μητέρα του και έτσι όταν μια ημέρα μετά επέστρεψε στην ίδια περιοχή και είδε τον 51χρονο της τον έδειξε με τη γυναίκα να ειδοποιεί την αστυνομία.
Κλείσιμο
Ο άνδρας πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.