Πολάκης για πυρκαγιές: Ο ΣΚΑΪ προβάλλει το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας

Πολάκης για πυρκαγιές: Ο ΣΚΑΪ προβάλλει το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας λέει ότι «το σχέδιο ανωμαλίας θα πάει ΑΠΑΤΟ άλλη μια φορά», και τα βάζει με τον σταθμό που καλύπτει τις φωτιές στον Κάλαμο και όλη την Ελλάδα

Πολάκης για πυρκαγιές: Ο ΣΚΑΪ προβάλλει το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας
Για «οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας που θα πάει άπατο για άλλη μία φορά» και το οποίο προβάλλεται από το ρεπορτάζ «ξεφτίλες» του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας την κάλυψη των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Ελλάδα, από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Ο βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε το σχόλιό του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του καναλιού, καυτηριάζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το ρεπορτάζ και καλύπτονται τα γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: 
«Ανησυχεί ο Σκαι που δεν υπάρχουν θύματα από τη φωτιά και όλο παίρνει τηλέφωνο τον υποδιοικητή που είναι στο μέτωπο μαζί με τα πληρώματα των ασθενοφόρων να μάθει αν υπάρχει κάποιο!!!!!!!
Κλείσιμο
Το ΞΕΦΤΙΛΕΣ είναι πλέον επιεικής όρος για να περιγράψει τον τρόπο που καλύπτουν τις φωτιές!!!
Οι φωτιές θα σβήσουν ,το οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας θα πάει ΑΠΑΤΟ άλλη μια φορά .....όση τηλεοπτική "προβολή" κι αν έχει !!!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης