Ζευγολατιό: Σήμερα η κηδεία του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά

Ζευγολατιό: Σήμερα η κηδεία του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας στην περιοχή Ποταμός Κέρκυρας, ενώ στον άτυχο πυροσβέστη θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από το πυροσβεστικό σώμα

Ζευγολατιό: Σήμερα η κηδεία του πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά
Σήμερα το απόγευμα στις 18:00, αναμένεται να τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ελεούσας στην περιοχή Ποταμός Κέρκυρας, ενώ στον άτυχο πυροσβέστη θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από το πυροσβεστικό σώμα. Παράλληλα, οι σημαίες σε όλες τις Υπηρεσίες του Σώματος θα κυματίζουν μεσίστιες.

Ο 33χρονος άτυχος πυροσβέστης κατέληξε το πρωί της Δευτέρας,
Κλείσιμο
ενώ υπενθυμίζεται πως νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.

Οι τέσσερις πυροσβέστες ήταν μέλη πεζοπόρου τμήματος, που επιχειρούσε να προσεγγίσει την
πυρκαγιά, η οποία ήταν σε εξέλιξη σε δύσβατο σημείο στους Αγίους Αποστόλους κοντά στο Ζευγολατιό Κορινθίας και ήταν αδύνατον να πλησιάσει το όχημά τους.

Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο ανατράπηκε, καταπλακώνοντας τους επιβαίνοντες. Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός διεκομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 33χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασής του (κατάγματα στον θώρακα και σε άλλα σημεία του σώματός του) μετέβη στο 251 ΓΝΑ.

Ο δόκιμος αξιωματικός είχε γεννηθεί το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης