Υπό έλεγχο η φωτιά στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» στο Γκάζι

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» στο Γκάζι

Σώα τα τρία άτομα που ήταν στο κτίριο, μεταξύ αυτών άτομο με κινητικά προβλήματα

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» στο Γκάζι
Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στο νυχτερινό κέντρο «ACRO» που βρίσκεται δίπλα από το κτήριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9.84», στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ιεράς Οδού, στο Γκάζι. 

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την Πυροσβεστική, υπήρχαν τρία άτομα στο κτίριο, τα οποία δεν κινδύνεψαν, αυτή τη στιγμή έχουν εγκαταλείψει το χώρο και είναι καλά στην υγεία τους. Δύο άτομα ήταν στην ταράτσα του κτιρίου, ενώ το τρίτο είναι άτομο με κινητικά προβλήματα και βρίσκονταν στον πρώτο όροφο, από όπου δεν μπορούσε να κατέβει, καθώς υπήρχε διακοπή ρεύματος και δεν λειτουργούσε το ασανσέρ. Με τη βοήθεια των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, όλοι έφυγαν από το χώρο χωρίς προβλήματα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον εξωτερικό χώρο του κτιρίο, πάνω από τον δεύτερο όροφο και επιτόπου βρέθηκαν δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες. 

Κλείσιμο
Ο πολυχώρος στεγάζει τα νυχτερινά κέντρα του επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη και έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. 













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης