Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας από Καμμένα Βούρλα μέχρι Ράχες
Από το 185 χλμ. στο ύψος των Καμένων Βούρλων έως το 240 χλμ. στο ύψος των Ραχών της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας Θεσσαλονίκης, τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν προλαβάινουν να απομακρύνουν το χιόνι
Ιδιαίτερα προβλήματα έχει δημιουργήσει ένταση της χιονόπτωσης και στο εθνικό δίκτυο στη Φθιώτιδα την τελευταία ώρα.
Ήδη μέχρι στιγμής από το 185 χλμ. στο ύψος των Καμένων Βούρλων έως το 240 χλμ. στο ύψος των Ραχών της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας Θεσσαλονίκης, τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν προλαβάινουν να απομακρύνουν το χιόνι που πέφτει ασταμάτητα με συνέπεια η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας πριν από λίγο να αποφασίσει ότι στην εν λόγω διαδρομή η κίνηση θα γίνεται μόνο με αλυσίδες και για όλα τα οχήματα.
Τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας δηλαδή και προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα εκδόθηκε νέα απαγόρευση στην κυκλοφορία και των λεωφορείων αλλά και των υπολοίπων βαρέων οχημάτων.
Η ένταση του χιονιού που πέφτει το τελευταίο ημίωρο είναι ιδιαίτερα μεγάλη στην ευρύτερη περιοχή από τα Καμένα Βούρλα μέχρι το Δομοκό. Είναι χαρακτηριστικό ότι επί του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού υπάρχουν περισσότερο από 10 πόντους χιονιού ενώ μέσα στην πόλη της Λαμίας έχει ξεπεράσει τα 25 εκ.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.