Oι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας θα έχουν συνομιλίες την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τουρκικές διπλωματικές πηγές, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ".
Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι, ο Έλληνας υπουργός, Ν. Κοτζιάς τηλεφώνησε στον Τούρκο ομόλογό του Τσαβούσογλου και οι δύο πολιτικοί άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
Από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτή την ενδεχόμενη συνάντηση.
Σε κάθε περίπτωση η Αθήνα έχει χαμηλώσει τις προσδοκίες της περιμένοντας την Τουρκία. Χαρακτηριστικά, κυβερνητική πηγή έλεγε την Τετάρτη ότι «δεν προχωράμε με αυταπάτες, δεδομένης και της διαχρονικής τουρκικής στάσης στο Κυπριακό αλλά και των πρόσφατων εξελίξεων στη χώρα
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους