Άγνωστοι πέταξαν ένα κιλό δυναμίτη μέσα σε καφετέρια στο Ηράκλειο

Άγνωστοι πέταξαν ένα κιλό δυναμίτη μέσα σε καφετέρια στο Ηράκλειο

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και πέταξαν στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας βάρους 920 γραμμαρίων , η οποία πάντως δεν ήταν συνδεδεμένη με πυροκροτητή

Άγνωστοι πέταξαν ένα κιλό δυναμίτη μέσα σε καφετέρια στο Ηράκλειο
Συμμορία «νονών» της νύχτας εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφαλείας ότι κρύβεται πίσω από την προειδοποιητική βομβιστική απόπειρα που έγινε μέρα- μεσημέρι σε μια καφετέρια που κάνει ανακαίνιση στην περιοχή του Πάρκου Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου. 

Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος και πέταξαν στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας βάρους 920 γραμμαρίων , η οποία πάντως δεν ήταν συνδεδεμένη με πυροκροτητή πράγμα που καθιστούσε αδύνατο το ενδεχόμενο της έκρηξης. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν το τετράγωνο.

Ο ειδικός εξουδετερωτής του Τ.Ε.Ε.Μ. που μπήκε στο υπό ανακαίνιση κατάστημα και συνέλεξε την εκρηκτική ύλη, τη μετέφερε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας όπου εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες στρέφονται σε κυκλώματα της νύχτας που ήθελαν να στείλουν «μήνυμα» στον ιδιοκτήτη της καφετέριας να πληρώσει για να εξασφαλίσει την προστασία της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης