Επικαλέστηκε ότι δεν είχε χρήματα για να ψωνίσει, ο θηλυκός «Γιάννης Αγιάννης» που συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν έγινε αντιληπτή να κρύβει στα ρούχα της προϊόντα από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ.
Οι υπάλληλοι του καταστήματος τροφίμων αντιλήφθηκαν τι έκανε η 46χρονη Ελληνίδα και κάλεσαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν πάνω της διάφορα είδη συνολικής αξίας 60 ευρώ και τα απέδωσαν στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ.
Η δράστιδα προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ισχυρίστηκε ότι έκλεψε γιατί πεινούσε, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την παραπομπή της στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί