Τα πρώτα προβλήματα έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται στα νησιά λόγω της απεργίας των ναυτικών αφού τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αρχίσει να αδειάζουν.
Οι πρώτες ελλείψεις σε προϊόντα είναι πλέον ορατές μετά και τη νέα απεργία που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι ναυτικοί.
Συγκεκριμένα, η ΠΝΟ αποφάσισε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί και λήγει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 06:00 το πρωί, οπότε και ξεκινά η 24ωρη που είχε εξαγγείλει η ομοσπονδία μαζί με την απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Σημειώνεται ότι τα νησιά παραμένουν αποκλεισμένα σχεδόν επί μία εβδομάδα, ενώ δεν είναι βέβαιο ότι η απεργία θα τερματιστεί σύντομα.
Κλείσιμο
Επίσης προβλήματα παρατηρούνται και στις μεταφορές κάθε είδους ενώ έχουν αρχίσει οι ελλείψεις και σε πρώτες ύλες για τον κατασκευαστικό τομέα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών